Transplant Biosupply
LIFECODES este lider mondial in diagnosticul transplantului, oferind o gama larga de teste moleculare si pe baza de anticorpi folosind tehnologia ELISA si xMAP® pentru evaluarea compatibilitatii HLA dintre donatori si primitori.
Laboratoare din intreaga lume folosesc testele LIFECODES de serologie HLA si de tipizare moleculara ca parte a procesului de determinare a celei mai bune cai de urmat de catre un primitor de transplant. Cu cat compatibilitatea donator-primitor este mai mare, cu atat posibilitatea de respingere a organului sau celulelor este mai mica.

PRODUSE DE DEPISTARE A ANTICORPILOR

SCREENING sI IDENTIFICARE LIFECODES

LifeScreen Deluxe contine sapte microsfere diferite Clasa I si cinci microsfere Clasa II. Sensibilitatea este imbunatatita folosind microsfere imbogatite cu CREG.
Panelurile de identificare Clasa I si II ofera identificarea anticorpilor si informatii PRA (anticorpi reactivi pe panel).
Tehnica de spalare in colector cu vid reduce timpul total de implicare activa, variatiile provocate de operator si contaminarea.

LIFECODES LSA ANTIGEN UNIC

Kit-ul LSA (LIFECODES Antigen Unic) este conceput pentru a identifica antigenele la nivel de alela. De asemenea, permite identificarea acelor caracteristici specifice care sunt mascate in seruri cu nivel ridicat de PRA la testare pe paneluri de identificare conventionale.
Panelul Clasa I cuprinde peste 90 de antigene recombinate diferite HLA-A, -B si -Cw.
Panelul Clasa II cuprinde peste 60 de antigene recombinate HLA-DRB, -DQB si -DPB.
Contine atat antigene frecvente, cat si mai putin frecvente.
Fiecare antigen DQ si DP contine diferite combinatii de lanturi comune alfa si beta, facilitand identificarea de anticorpi specifici lanturilor.

LIFECODES LSA MIC

Kit-ul LSA-MIC este conceput pentru a depista anticorpii care actioneaza impotriva antigenelor MICA. Publicatiile sugereaza ca anticorpii anti-MICA pot juca un rol in respingerea alogrefelor renale.
Majoritatea antigenelor MICA identificate sunt reprezentate pe panel pentru a oferi o acoperire extinsa a pozitiilor aminoacizilor MICA.
Majoritatea epitopilor imunogeni sunt prezenti in mai multe antigene.
Testul in faza solida folosind Tehnologia xMAP de la Luminex asigura sensibilitatea tehnicii de citometrie in flux.

LIFECODES ANTICORPI SPECIFICI DONATORULUI

S-a demonstrat ca Anticorpii Specifici Donatorului (DSA) sunt implicati atat in respingerea acuta, cat si cronica a alogrefelor transplantate. Immucor ofera solutii pentru depistarea DSA in probele de transplant.
LIFECODES DSA Depistarea anticorpilor specifici donatorului.
DSA faciliteaza detectarea prezentei anticorpilor care actioneaza impotriva antigenelor HLA ale donatorului. Este ideal pentru testarea pre- si post-transplant.
Limfocitele donatorului sunt mai intai izolate si lizate. Materialul lizat este apoi incubat cu microsfere specifice Clasei I si specifice Clasei II. Antigenele HLA ale donatorului se leaga de microsferele specifice prin intermediul anticorpilor monoclonali de captare. Ulterior, microsferele sunt incubate cu ser si orice anticorpi HLA care actioneaza impotriva donatorului sunt detectati cu analizatorul Luminex dupa adaugarea unui conjugat anti-IgG uman marcat cu PE.
Depistarea anticorpilor IgG anti-HLA specifici donatorului la antigenele Clasa I si/sau Clasa II intr-un singur procedeu.
inghetarea materialului lizat de la donator pentru viitoare teste.
Fara probleme de viabilitate celulara.
Valorile reflecta deplasarile de canal compatibilitate in flux.
Efectuati intre 1 si 91 teste in acelasi timp.


GENOTIPARE HLA

LIFECODES TIPIZARE HLA SSO - RAPID (lansat în martie 2014)

Kit-urile de tipizare HLA LIFECODES – Rapid utilizeaza metodologia SSO pentru identificarea alelelor HLA prezente într-o proba specifica locusului amplificata prin PCR.
LIFECODES Polimeraza Taq este inclusa în fiecare kit.
Rezultate în mai puțin de doua ore.
Fara centrifugare sau spalare – se reduce astfel timpul total de implicare activa.
Amestecul include primeri, dNTP si tampon PCR – se eliminarii pasii suplimentari si consumabilele.

NOILE KITURI DE TIPIZARE LIFECODES

Noile kituri de tipizare HLA LIFECODES utilizeaza metodologia SSO pentru identificarea alelelor HLA prezente într-o proba specifica locusului amplificata prin PCR. LIFECODES Polimeraza Taq este inclusa în fiecare kit.
Noua LIFECODES Polimeraza Taq este validata si inclusa în kit.
Performanța îmbunatațita a sondelor – intensitatea semnalului si raportul semnal-zgomot sunt îmbunatațite.
Toleranța îmbunatațita la inhibitorii PCR.
Amestecul include primeri, dNTP si tampon PCR – se eliminarii pasii suplimentari si consumabilele.
Test omogen, FaRa SPaLARE pentru procedura de hibridizare. Astfel, se elimina necesitatea centrifugarii si se reduce riscul de erori de pipetare; economisiți atat timp, cat si consumabile de laborator.
Software-ul de analiza importa automat datele din instrumentul Luminex.


Sisteme HLA-Ready Plate pentru tipizarea serologica a antigenelor HLA. Placile gata de utilizare sunt disponibile pentru determinarea antigenelor HLA de clasa I si clasa II în diferite dimensiuni.
Kiturile All Ready Plate sunt conforme cu Directiva CE DDIV 98/79/CE, au marca CE si sunt produse conform sistemelor de calitate acreditate DIN EN ISO13485:2012.
Determinare integrata a alelelor nule A*24:09N, B*51:11N, C*04:09N, DRB4*01:03N, DRB5*01:08N.
Control negativ integrat.
Analiza scurta datorita amplificarii specifice alelelor.
Actualizare periodica a bazei de date IMGT HLA.
Interpretare simplificata prin frecvența data a alelelor (CWD).
Amestecuri de primeri împarțite în prealabil si uscate.
Kituri cu coduri de culoare.
Reducerea greselilor prin modificarea produselor de amplificare de control intern.
Flexibilitate datorita combinarii placilor PCR.
Un program PCR pentru toate sistemele.
Flux de lucru identic cu fise de protocol adaptate pentru toate kiturile.
Evaluare cu software SCORE.
Toate kiturile Ready Gene sunt conforme cu Directiva CE DDIV 98/79/CE, au marca CE si sunt produse conform sistemelor de calitate acreditate DIN EN ISO13485:2012.
FluoGene este o metoda unica de tipizare moleculara HLA-, RBC- si HPA, combinand toate avantajele SSP – PCR cu viteza detectarii semnalului fluorescent. Analiza se bazeaza pe un sistem de sonde TaqMan® special modificate detectate cu Analizorul FluoVista.

AVANTAJE

Metoda PCR-SSP fara electroforeza cu gel în 90 de minute.
Fara hibridizare si spalare.
Afisarea rezultatelor de tipizare imediat dupa post-citire.
Fara riscuri de contaminare post-PCR.
Consum redus de ADN. Soluție software usor de folosit, calculare complet automata a rezultatelor.
Acelasi sistem pentru HLA-, RBC- si HPA.
Toate kiturile FluoGene sunt conforme cu Directiva CE DDIV 98/79/CE, au marca CE si sunt produse conform sistemelor de calitate acreditate DIN EN ISO13485:2012.