Biodefense BIOsupply

Biodefense

Sistemul FilmArray
Sistemul FilmArray® poate identifica, în sistem închis, zeci de virusuri și bacterii letale, inclusiv boli infecțioase în evoluție. Sistemul ușor de folosit, cu seringi, reprezintă următoarea generație de sisteme automatizate de detectare.
FilmArray utilizează o pungă de plastic cu posibilități automatizate, inclusiv prepararea probei, transcriere inversă pentru virusuri ARN și un proces multiplex PCR serial în două etape. Rezultatele sunt un sistem revoluționar de detectare, în format ușor și de mici dimensiuni.
Razor EX
Sistemul RAZOR EX detectează și identifică agenți biologici utilizând tehnologie de ultimă oră. Conceput pentru utilizare pe teren, RAZOR EX este compact, ușor și ușor de utilizat. Constă într-o unitate PCR de teren rapidă, cu rezultate ultra-sigure pe bază de ADN. Creat pentru personal de intervenție de prim-ajutor și trupe militare din prima linie, sistemul este ușor de folosit atunci când se intervine în echipament de protecție în condiții extreme. Noua unitate alimentată cu acumulatori include și funcția de Bluetooth, cititor de cod de bare, precum și un ecran color ușor de citit.
RAZOR EX utilizează sistemul cu pungă patentat de BioFire — reactivi liofilizați integrați și ambalaj special pentru o utilizare extrem de ușoară. BioFire dispune de o gamă de configurații cu pungă pre-formatată pentru cele mai frecvente amenințări biologice, precum și de posibilitatea de a personaliza pungile pentru necesități individuale.